Chokladyoga 30e sep

Den 30e sep håller Christine Engström Chokladyoga workshop på Konstkollektivet!

Chokladyoga – det bästa av båda världar!
En yogaupplevelse utöver det vanliga!
Tillsammans kan yoga och choklad bli en källa till glädje och förening. En förening av kropp, sinne och själ, men även med din inre röst och till de andra deltagarna = Compassion

Vi inleder passet med en kakaoceremoni som är inspirerad av Mayaindianernas ritualer i Guatemala och den ceremoniella kakaon som vi dricker kommer från en ekologisk odling i Guatemalas regnskog. Kakao (Gudarnas föda) ses som en medicinväxt och just nu går en “kakaovåg” genom västvärlden pga av att flera forskningsstudier påvisar dess hälsofrämjande egenskaper. Kakaon kallas nu “Food for the shift” då den sägs hjälpa till att höja människors medvetande och öppna hjärtchakrat.

Yogapasset passar alla, både nybörjare och erfarna. Vi gör kroppsövningar som syftar till att få igång energin i din kropp och mjuka upp muskler och leder och få blodet att cirkulera så att chokladen kan bidra med mjukhet, glädje och närvaro. Rörelser, andning och visualisering skapar en härlig helhet och blir som en “resa” genom chakra systemet där varje enhet bidrar till balansering och expansion.

Yogan och chokladen förbereder dig för en djup avslappning där du släpper allt och bara tillåter dig att vara. Avslappningen förbereder dig för en härlig meditation som främjar läkning och balansering av nervsystemet.

Passet avslutas med en glädjekick i form av frigörande dans och charing i cirkel.

Mjuka och sköna kläder rekommenderas samt att du intar en lättare måltid innan passet. Drick gärna lite extra vatten innan passet och ta med dig en vattenflaska.

Matta och filt finns på plats.

Anmälan är bindande men avgiften återbetalas vid läkarintyg.
Chokladen kräver förberedelse så föranmälan krävs, dock senast den 26/9.
Anmälning genom att MAILA Christine på christine@weone.se samt SWISHA 350kr till 123 535 92 29 (Pure by Sweden). Märk med “Yoga”.
OBS! Begränsat antal platser.

Har du några funderingar kring den ceremoniella kakaon eller yogapasset så kontakta mig gärna på 0733-499 288 eller
christine@weone.se

Lite om Christine Engström:
Hon är beteendevetare (Fil Mag. Pedagogik) och certifierad lärare i Kundaliniyoga och Chakradans med utbildning i Medicinsk yoga, Chakra yoga och chakrasystemet. Hon arbetar som inspiratör inom hälsa och leder klasser inom Kundaliniyoga och Chakra yoga. Dessutom arbetar hon som yogaterapeut och specialdesignar yogapass utifrån enskilda behov samt samskapar retreats och events som yogalärare och cirkelfacilitator.

För mer info:
Instagram: @christine_cacao, @weoneyoga
Facebook: Choklad yoga, Weone.se, Cacao Tribe Sweden
Hemsida: WeOne.se
Yoga World nr.4 2018

InLakesh,
Christine

Dela med kompisar