Josefin Solberg Live på Konstkollektivet

Välkommen på livekonsert av Josefin Solberg som spelas på Konstkollektivet under vår första eventhelg 25-26 mars.
Dagarna bjuder på flera kreativa inslag på temat; ”delade världar” / ”sammanvävningar” / ”lämna det gamla bakom sig”/”förändring”
Vill du veta mer om vad som händer under dagarna, besök vår webb eller se separata event här på vår facebooksida. Varmt välkomna!
Så här skriver Josefin om helgen: Hej Josefin Solberg heter jag och jag kommer den 25:e och 26:e mars till Konstkollektivet för två spelningar. Helgens tema på konstkollektivet är ”delade världar” / ”sammanvävningar” / ”lämna det gamla bakom sig” och det skall bli jättespännande att få tolka begreppen i det jag gör. Det blir nog en hel del melankoliska ljudvärldar och kontraster som mörkt/ljus och stort/litet i en avskalad spelning. Kanske en och annan knotig skulptur med.
Om Josefin
Josefin Solbergs musik har tidigare beskrivits som stark pop med stora ljudlandskap som drar lite åt det mörka hållet. I somras släppte Josefin sin första singel “Allting kommer förändras” som tävlade i finalen av P4 Nästa Halland. En radiotävling för ny musik. I vår kommer Josefin släppa mer musik.
Biljetter köps med swish eller kontant på plats.
Biljettpris: 120kr
Förköp online släpps i samband med lanseringen av vår nya webb den 21e mars.
Medlemmar i Konstkollektivet, nätverket Jane gbg och Dans centrum väst går för halva priset.
Konstkollektivet är tillgänglighetsanpassat och Cafét håller öppet under eventhelgen. Missa inte allt annat som också händer samma helg!

Dela med kompisar