Roots and Branches Yoga

Anna Söderlundh som har Roots & Branches Yoga har under våren haft workshops på Konstkollektivet. Nu är hon tillbaka 8 maj -19 för workshop i Womens Shakti Yoga.

Anna tar sin inspiration från sin egen praktik, och från utbildningar i klassisk Hatha Yoga, Yoga Nidra, Well Woman Yoga, Womens Quest Training och meditation. Passar både nybörjare och erfarna. Varmt välkommen!

 

Womens Shakti Yoga har utvecklats för att ge kvinnor i alla åldrar utrymme att måna om, respektera och ge närvaro till dina kroppar. Att både skapa stabilitet och mjukhet. Yoga handlar om att förena kropp och sinne i balans, och som kvinnor upplever så mycket genom våra kroppar. Allt från första mensen, menscykeln, fertilitet, ev graviditet och återhämtning efter, klimakteriet. Alla dessa olika upplevelser får utrymme.
Klasserna består av asana (yoga-positioner), mudra (handgester), mantra och yoga nidra (avslappning), för att både frigöra energi och skapa stabilitet i kroppen. Vi jobbar mycket med höfter och bäcken, och med livmodern (eller platsen där livmodern en gång funnits) som en kraftplats i kroppen. Medans vi avslutar med en kopp té kommer jag att prata om menscykelns 4 olika faser. Läs mer om denna yogaform på RootsBranches.se . Yogamatta och filt finns att låna.

Tid: 18.30 – 20.30
Kostnad: 200 kr
Plats: Konstkollektivet, Pixbovägen 5, Mölndal
(närmast hållplats är Mölndals stadsmuseum)
Anmälan: Hemsidan RootsBranches.se eller via mail rootsbranches@hotmail.com
Bekräfta din plats genom betalning via swish, nummer vid bokning. Avbokning före kl 12.00 7/5 för återbetalning, efter det endast om någon annan kan ta platsen.

Dela med kompisar