Yoga för självkänsla och frid

Yoga som på djupet förenar kropp, sinne och själ!

Söker Du en yogaform som på djupet förenar kropp, sinne och själ? Vill du bli inspirerad till en yogisk livsstil? Då är detta yogan för dig.

En yogaform som förenar kropp, sinne och själ och som bjuder in dig till att utforska och möta dig själv för att skapa balans och inre frid. “Med självkännedom kan man välja att förändras och då förändras livet”. Träning av sinne och kropp öppnar upp för förändring och glädje. Tillåt dig att vara dig själv och kom till kursen för att växa tillsammans med andra. Kursen innehåller kroppsställningar, andningsövningar, avslappning och meditation i en trygg och kärleksfull miljö.

 

Kursstart: Onsdag 8/1 kl.18.30-20.00

Plats: Dansstudion, Konstkollektivet, Pixbovägen 5, 431 34, Mölndal

Kursen pågår under 16 onsdagar i vår:
8/1 – 26/2, 11/3 – 29/4

Avgift:

16 tillfällen: 2.560kr
8 tillfällen: 1.440kr (du kan välja dina tillfällen)
Drop in: 200kr
(OBS! Ingår i ActyWays friskvårds utbud)

Anmälan: christine@purebysweden.se
Betalning: Swish 123 535 92 29, Plusgiro 89 5338-2
(Har du svårt med avgiften, hör av dig så hittar vi en lösning)

Bekväma kläder rekommenderas. Matta och filt finns att låna.

 

Om Christine:
Christine är en dedikerad yogini och meditationslärare sedan ca 15 år. Hon är certifierad Kundaliniyoga och meditationslärare (RYT 500) och diplomerad i Medicinsk yoga och Chakradance. Hon är fascinerad av kroppens energisystem och har fördjupat sig i chakrasystemet och är utbildad av Anodea Judith i Chakra yoga. Hennes stora intresse av hälsa och utveckling är en drivkraft för att utvecklas själv och för att inspirera andra till välmående och medvetenhet. Hennes motto är “Life is perfect, complete and whole, and so are you”.

Lokalen nås från markplan och stor toalett finns att tillgå.

Dela med kompisar