Eventdetaljer

2:a - 6:e juli
9-16

SummerSound – Youth Music & Event Camp

  1. Är du mellan 14-20 år? Vill du vara med och lära dig om arrangörskap, eventproduktion, ljud- och ljusteknik och vad som krävs för att genomföra ett kulturevenemang? Vill du spela som förband till professionella musiker?!  Om en eller båda passar dig är SummerSound – Youth Music & Event Camp något för dig!

Anmäl dig här!

Projektet genomförs i två delar:

 

  1. Det ena är utbildning i arrangörskap, stärkande och utveckling av värdefull kompetens inför ungdomarnas framtida arbetsliv.  Arrangörsgruppen i sin tur planerar, skapar PR material, kampanjer, marknadsför och arrangerar. Här handleder vi och stöttar gruppen ungdomar som arrangerar 2 st live performance. 

 

  1. Gruppen ungdomar som utövar live performance skall erbjudas en plattform och förutsättningarna att framföra sina performance i Mölndals offentliga miljöer. Här handleder vi musikerna vid behov och förser dem med replokal och den musikutrustning som behövs för att utveckla deras liveperformance. Under ‘campen’ kommer vi även att lära oss grunderna i ljud- och ljusteknik!

 

Vi vill erbjuda en grupp ungdomar en möjlighet att prova på att arbeta i kulturbranschen genom att delta under Konstkollektivets sommarprogram V. 27 2-6e  juli, med gästspel på lovturnén Ung Sommar, Förbovallen i Balltorp den 4e juli och som förband på Konstkollektivets egen utomhuskonsert den 6e juli. 

 

En grupp ungdomar minst 4-5 st deltar som arrangörer och en grupp ungdomar minst 4-5st deltar som artister. 

 

Konstkollektivet erbjuder lokal för workshops och förberedelser, material och replokal samt handledning under hela tidsperioden. Dagarna är uppdelade i förmiddagspass Pass 1 och eftermiddagspass Pass 2 med liveuppträdande Tor 4 juli och Lör 6e juli. 

 

Aktiviteterna sker utan medföljande vuxen om inte speciella behov finns. Ungdomen förväntas medta egen lunch men Konstkollektivet bjuder på någon mindre fika/frukt på plats. 

 

Platsen för aktiviteten

Konstkollektivets lokaler/utomhus på Grevedämmet med 1 avvilkelse för liveperformance på Ung Sommar, Förbovallen i Balltorp. 

 

Glöm inte att anmäl dig här!

Dela med kompisar