Tack för mig! Verksamhetsledare Anna Fallström tackar för sig.

Till alla medlemmar, samarbetspartners, kollegor och vänner i Konstkollektivet
Det har blivit dags att tacka för mig. 

Det är nästintill på dagen, 10 år sedan som idén om Konstkollektivet föddes. 

Jag minns hur det pirrade i min kropp varje gång vi tog ett steg närmare målet. Drömmen som fanns där så tidigt. Ett hus med massor av konstnärliga uttryck- allt under samma tak. Samarbeten över gränser och den där känslan av att man faktiskt är starkare om man är fler. 

Drömmen blev sann, och pirret, ja det har hållit i sig genom åren! 

Det har varit fantastiskt roligt att se alla idéer och initiativ som kommit till liv under Konstkollektivets tak. Alla samarbeten, konst- och scen-upplevelser och inte minst möten mellan människor, många av dem kanske till och med aldrig hänt om det inte vore för Konstkollektivet?
Jag har många, många sådana minnen och jag bär med mig dom nära hjärtat. 

Jag är otroligt tacksam för dessa år och vill rikta ett stort tack till alla ni som stöttat, och valt att tro på mig. Ni som delat visionen av att “Det bara finns möjligheter”🌟 och alla de fina möten och minnen ni varit med och skapat. Det har betytt så mycket för mig.
Tack💫

/Anna, fd Verksamhetsledare och en av initiativtagarna för Konstkollektivet 2014 

Dela med kompisar