Årets första kulturhäng

Årets första Kulturhäng 

Tisdag den 17 januari kl. 18-20

 

Ibland känns livet som kulturaktör ensamt. Vi vill motverka det!

Kulturhäng hos oss!

 

Kvällens upplägg:

  • Introrunda, alla aktörer får presentera sig kort. 
  • Info från föreningen
  • Vi skapar ett gemensamt verk;
Redo att hugga tag i penseln, manuset, dansskorna eller kanske kameran efter en välbehövlig ledighet? Då är Konstkollektivets första kulturhäng något för dig! Planen i dagsläget är att Konstkollektivet kommer vara kvar i Åby under 2023 och därefter flytta tillbaka till ordinarie lokaler på Grevedämmet i Kvarnbyn.
Vad vore då inte mer passande än att börja året med att tillsammans sätta tonen för ‘‘Konstkollektivet Baaz 2023”? Vi träffas, hänger, catchar upp vad som hänt sedan sist, go-fikar och skapar ett stort gemensamt konstverk. Vi tänker stort papper, massa kul material och opretentiöst skapande. Kanske till och med inspireras av sån där vikfigur? Vet inte vad ni känner men vi börjar gärna året lite lekfullt (dansskorna kan ju till och med bli ett målarverktyg?).
  • Häng

 

Om kulturhäng:

Möt kulturutövare inom flera olika branscher. På Konstkollektivets kulturhäng har du chansen att nätverka, få information om föreningen Konstkollektivet & Mölndals största branschnätverk Kulturbank Mölndal. 

Delta i ett sammanhang för kulturutövare med workshops och temakvällar. Få möjligheten att bolla just ditt projekt eller kanske helt enkelt häng på stans bästa Aw för kulturaktörer?

 

Cafét håller öppet! Du hittar mustig linsgryta, varma chevré-och hummusmackor, kall dryck och söt fika. 

Kulturhäng är gratis och vänder sig till dig som kulturaktör över 18 år, professionell, semiprofessionell som amatör. 

Supporta gärna genom en swishgåva eller genom att köpa något i vårt café. 

 

Hur du hittar hit: Vi finns på Baazgatan 7 i Mölndal – sök på Konstkollektivet på google maps så hittar du rätt byggnad. Närmsta hållplats är Katrinebergsgatan eller Mölndals centrum. 

Vi ses! 

 

Dela med kompisar