Cirkusskola För Barn På Konstkollektivet (10 – 14 år)

Alla kan träna cirkus!

Inga förkunskaper eller särskilda kläder behövs. Du anmäler dig en gång och är med alla fem dagar, onsdag 15 – söndag 19 juni kl. 13.00 – 15.30.

Sista dagen gör deltagarna en redovisning för familj och vänner.

Deltagarna kommer under en vecka att få pröva cirkusens discipliner – jonglering, akrobatik, par akrobatik, luftakrobatik och balans.

Pedagogerna kommer från Cirkus Cirkör som har ett väl beprövat upplägg som har tagits fram av erfarna pedagoger som utvärderat med deltagare under många år.

Datum: 15 – 19 juni
Klockan:
13.00 – 15.30
För dig som är:
10 – 14 år

Tillgänglighet: Vid vissa funktionsnedsättningar behöver anpassningar i deltagandet göras och ev assistenter/resurser behöver delta i både upplägg och under kursen. Lokalerna är anpassade för rullstol. Den stora toan ligger en bit bort så den som inte kan gå i trappor behöver ta en liten omväg över gården. Kontakta oss gärna om du har specifika behov eller önskemål.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan. Begränsat antal platser. När anmälan är full kommer du kunna anmäla dig till en reservlista. Anmälan till reservlistan kommer du också hitta i ett formulär längre ner.

Kom ihåg att avanmäla dig om du får förhinder! Det gör du i formuläret längst ned på denna sida.

Arrangör: Cirkus i Väst  – en resurs för samtida cirkus i regionen. Samarbetsprojektet verkar för att utveckla möjligheterna att uppleva och utöva konstformen cirkus i Västsverige. Bakom initiativet står Stora Teatern i Göteborg och Cirkus Cirkör med stöd av Västra Götalandsregionen.

i samarbete med Konstkollektivet

Sista anmälningsdag
2022-06-14
Antal deltagare
3/15

Dela med kompisar