Gratis Fotodag!

Vill du ha en bild på din teatergrupp, ditt band eller din förening? Ett foto medans du dansar, målar, övar, sjunger eller något annat? Kanske bara en ny Cv-bild?
Se då hit!
————————————————————————————————————–—————————————————
Konstkollektivet har nu planer på att skapa en artistkatalog! Tanken är att vi kan hjälpa till att sälja in gigs, föreställningar eller verk till externa parter. Vill du vara med i vår artistkatalog? Då behöver du ha ett tydligt koncept och ett pris. Sedan pr:ar vi och rekommenderar när vi får förfrågningar. För mer info och intresseanmälan kontakta anna@konstkollektivet.se
Oavsett om du vill vara med i artistkatalogen eller ej  kan du ta chansen att fotas och få schyssta bilder du kan använda till hemsida mm!
Vi anordnar två st. fotodagar på Konstkollektivet med vår grymma fotograf Marçal Morell Torra.
Pris?
Gratis för dig som medlem i Konstkollektivet.
I utbyte får vi på Konstkollektivet använda bilderna i Pr syfte i våra sociala medier, på hemsidan och eventuell artistkatalog (valfritt).
När?
9 februari eller 4 mars mellan kl. 10-16 med lunchpaus kl 12-13.
Kl 13-14 kör vi gruppbild och lite workshop/skoj för att få till känsla med mycket människor på bild. Vore jättekul om du vill komma även/enbart på detta.
Anmälan? 
Maila info@konstkollektivet.se om du är intresserad. Skriv vilken av dagarna, vilken tid du önskar samt vilken lokal du skulle vilja fotas i, så återkommer vi med exakt den tid som finns tillgänglig för dig.
Var?
Konstkollektivet – valfri lokal (För bästa ljus rekomenderar vi whitebox).
Tillgänglighet: Lokalen nås från markplan, Stor toalett finns att tillgå i anslutande byggnad. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta oss på info@konstkollektivet.se.
Om du önskar använda rekvisita eller något annat som ska vara med i bilden; se då till att vara väl förberedd innan. Varje person/grupp har max 30 min fotografering.
Om många skulle visa sig intresserade gäller först till kvarn.
Hoppas vi ses!

Dela med kompisar