Hur är vi kreativa i det digitala? – Webinar med Vince Wavy

   – Gratis webinar – 

Under två år av pandemi har kulturen utökats digitalt och format sig därefter. Men hur ser egentligen den kreativa processen ut när man framför ett verk för en digital plattform? Hur kan man använda sig av sociala medier för sitt konstnärliga uttryck?

Vi på konstkollektivet vill tillsammans med andra kreatörer och artister, bjuda in dig till en webbinarieserie där vi delar med oss av våra tankar och erfarenheter. Serien hålls i videoformat för att komma processen så nära som möjligt.

Först ut möter vi Vince Wavy som är en poprap-artist som skapat sig en plattform med hjälp av Tiktok. Med flera virala videos, över 2 miljoner streams på Spotify och ett sinne för digital marknadsföring kommer Vince berätta om sin resa och dela med sig av tips. Allt från vilka plattformar som passar vad till hur du formar ditt content för att skapa bättre förutsättningar för din musik. Tune in, ställ frågor och lär dig om hur du ska tänka för att få ut din musik till dina lyssnare på bästa sätt!

När: Tisdag 1/11 kl. 19.00

❓Vart: Digitalt!

❓För vem: Dig som kulturaktör och är intresserad av andra kreatörers tankar och erfarenheter användning av sociala media och digitala medier i sitt kulturarbete. 

● Inga förkunskaper krävs!

● Webbinariet är gratis!

● Begränsat antal platser!

Anmäl dig genom att svara på detta FORMULÄR. Länk till webbinariet skickas ut till din mejl.

Frågor eller funderingar hör av dig till oss: info@konstkollektivet.se

Dela med kompisar