Konstkollektivet gör nedslag i Alingsås

Kulturföreningen Kultur i Alingsås välkomnar till en workshop med Konstkollektivet i Mölndal.

Workshopen är interaktiv och kommer bland annat inkludera diskussioner och praktiska övningar. Vi kommer:

– göra nedslag i Konstkollektivets historia och process från att gå från en ideell grupp med en vision till att bli arbetsgivare och Mölndals största artistdrivna kulturhus.

– reflektera kring utmaningar, möjligheter, lärdomar, förutsättningar och vikten av samarbeten.

– prata om vikten av att nätverka, lyssna till nya initiativ och hur det kan fungera som en kraftfull drivkraft. 

utforska olika verktyg och ramar för att utveckla en vision som kan driva förändring och innovation framåt.

När? 29/8 kl 18,00

Var? Estrads foajè.

Hur? Workshopen är gratis. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmäl dig genom att maila info@konstkollektivet.se 

Vi ser fram emot en stund fylld med lärande, insikter och framtidsskapande tankar. Kom och delta i denna workshop för att ta dig, din grupp, förening och kulturföretag till nästa nivå. Ta chansen och häng på och träffa andra kulturaktörer i regionen!

För frågor kring tillgänglighet maila info@konstkollektivet.se 

Workshopen genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen.

Bakgrund:

Konstkollektivet är en ideell medlemsförening och ett artistdrivet kulturhus i Mölndal. Vi brinner för att skapa en levande och välkomnande mötesplats som samlar en mängd olika kulturaktörer. Här kan du träffa cirkusartisten, musikern, skådespelaren, konstnären, fotografen, dansaren, projektledaren och den kreativa människan. Yngre som äldre och såväl på hobbynivå som semiprofessionella och professionella. Hos oss står mötet i fokus.

Konstkollektivet har beviljats regionalt utvecklingsstöd för att dela och utbyta erfarenheter som föreningen skaffat sig sedan starten 2014, inspirera till tvärkonstnärligt arbete och ytterligare fungera som resurs för aktörer och organisationer som önskar arbeta på liknande sätt. Vi kommer dela med oss av vår resa från idé och vision till det föreningen är idag. Under workshopen kommer vi tillsammans utforska utmaningar, möjligheter, lärdomar, förutsättningar och vikten av samarbeten.

För att anmäla dig till workshopen, maila info@konstkollektivet.se   Dela med kompisar