Konstkollektivet på Hållbarhetsveckan

Konstkollektivet deltar på Mölndals hållbarhetsvecka den 21-28e april!

Så här ser vårt program ut:

Tisdag 24/2 kl 15-20.30

Konstkollektivet välkomnar mölndalsbor i alla åldrar att delta i vår Öppen kulturella mötesplats. Här kan du delta i workshops i sång, dans, teater, akrobatik, laga mat eller pyssla. Projektet pågår varje tisdag mellan kl 15-20.30 och syftar till att vara en välkomnande mötesplats med hjälp av kultur. Konstkollektivets verksamhetsansvariga finns även på plats för att ge dig information om hur du kan bli medlem i föreningen och hur du kan verka i våra lokaler!

Lördag 28/4 kl 11-17

Kom och besök vår nya stadsodling på Konstkollektivet, köp en ekologisk fika, byt frön med varandra och få odlingsinspiration av Emma Naqvi som föreläser under dagen.

På Konstkollektivet startar nu en ny stadsodling öppen för alla att delta, odla och lära tillsammans. Klockan 11.00-17.00 har vi öppet hus!

14.00 Föreläsning om Stadsodling med Emma Naqvi från Gunnebo slott, i samarbete med Stadsdelsförvaltningen i Mölndals stad och Konstkollektivet.

Ekologisk fika finns till försäljning

Frö- och sticklingbyte – ta med fröer och/eller sticklingar och byt med varandra. Tillsammans utökar vi våra fröbanker.

Klädbyte – Gammalt för dig nytt för någon annan. Ta med dig 1-5 plagg som du tröttnat på och byt kläder med varandra. Kläderna ska vara hela och rena.

Insamling av odlingsredskap, odlingstillbehör och petflaskor. Vi har behov av redskap till odlingen. Har du trädgårdsredskap eller trädgårdstillbehör som ligger oanvända hemma tar vi tacksamt emot dem här under dagen. Vi tar även tacksamt emot 1,5 l petflaskor till ett planerat växthus byggt av återanvända petflaskor.

Är du intresserad av att bli medlem i stadsodlingen kommer det finnas intresselista att skriva upp sig på, samt ansvariga projektledare på plats som kan besvara eventuella frågor och berätta mer om odlingen.

Mer info om programpunkterna finns på Konstkollektivets facebooksida på kommande event.

Vid frågor kontakta projektledare Sara Nord – sara@konstkollektivet.se

 

BAKLUCKELOPPIS:

Bakluckeloppis 75 kr/plats, cykelloppis gratis. Begränsat antal platser. Även lotterier, fika.

Boka plats senast 26/4 till: carina373@spray.se.

 

 

Dela med kompisar