Konstutställning av Linda Oit

Den 28e april under vårt evenemang på Hållbarhetsveckan i Mölndal samt under Kvarnbydagen den 6e maj har vi äran att bjuda in till utställning med konstnären Linda Oit. 

Konstkollektivets Whitebox, Pixbovägen 5, Mölndal

Lör 28/4 kl 11-17

Sön 6/5 kl 12-16

Info om konstnären: 

Linda Oit är född och uppväxt i Skaraborg och bor just nu i den lilla sjöstaden Ulricehamn. Sedan Linda bara var några år gammal tog intresset fart för skapandet och efter ett förändrat hälsotillstånd i tonåren, växte intresset till en passion. Hon har genom åren uttryckt sig i olika former av konst, bland annat design inom skönhetsbranschen, kreativt skrivande, grafisk design och måleri.

Linda inspireras av det som berör hennes hjärta. Hennes konst är därmed väldigt öppen och mångsidig. Men trots mångsidigheten finns det oftast en röd tråd som knyter allt samman. Vid sidan om hennes passion för konst, intresserar sig Linda för välmående och personlig utvecklig. Detta intresse växte succesivt fram under destruktiva perioder i hennes förflutna och idag inspirerar det hennes verk på många olika sätt.

”Mina skapelser kan ta många olika former beroende på vart jag själv befinner mig i livet. Jag inspireras av den inre världen och den universella mystiken. Energier, minnen, drömmar, tankar och känslor. Konst för mig är en dokumentation av våra personliga resor i det förgångna, nuet och av våra framtida visioner”

Lindas verk är skapade i full närvaro med ett starkt fokus. Därför kan vi se skapelser i samma rum som inkluderar olika känslomässiga begrepp.

”Konsten är mitt främsta verktyg för att uttrycka det som är närvarande för stunden. Som en lärare påminner den mig alltid om att släppa kontrollen, acceptera det som dyker upp och våga låta det vara, precis som det är”

Vill du se mer av Lindas konst och följa hennes resa?

Följ henne på:

Instagram
Facebook
Hemsida

För samarbeten eller intresse för köp, kontakta Linda på mailadress: Oit@live.se

Dela med kompisar