Kulturkväll 14/10

Kulturkväll på Konstkollektivet 14 oktober!

Denna spännande kulturkväll är startskottet för en fullspäckad kulturhelg hos oss på Konstkollektivet. Inte nog med detta, vi passar att fira Mölndal 100 år och att vi fyller hela 8 år! Mellan 18.30-22.00 fyller vi kvällen med musik, poesi och föreställning. Tre akter kultur så som du aldrig upplevt det innan. Här får du tre för en, alltså en helkväll du sent kommer glömma! Självklart har vi dessutom öppet i caféet där vi serverar varm mat, kall dryck och go fika under kvällen.

KVÄLLENS AKTER

19.00 Rödluvan med LuQas
Upplev Rödluvan som du aldrig sett den förut! En unik humorförställning
där publiken får bestämma!I föreställningen får vi möta Rödluvan, Rödluvans mamma, vargen och mormor. Har Rödluvans mamma en obskyr hobby? Lurar verkligen den lömska vargen i skogen? Dessa frågor kanske kommer besvaras, det är upp till dig! Upplev en härlig kombination av berättande, humor och improvisation där varje föreställning blir unik. LuQas är en varietéartist och improvisatör som har underhållit publik och bjudit på skratt sedan 2010.
20.00 Räfven
Musikerkollektivet Räfven bildades i Göteborg har fått folk att dansa och ryckas med i sin musik i 20 års tid. Räfven är lika gränslösa som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter. Räfven är folkrörelsen som sprider övertygelsen om alla människors lika värde, vikten av inkludering och solidaritet. Musiken är vapnet, dansgolvet fristaden och kärleken budskapet!
21.00 Mollgan
Mollgan är poeten och rapparen från Göteborg som vägrar hålla tyst eller forma sig efter facket du vill sätta honom i. Med underground hits som “Alla Som Inte Tankar” och “ACTA PÅ DIG” stod han upp för ett fritt internet och spreds bl.a via Piratebays första sida, och med låten “NON STOP” släppte han Sveriges första hiphopvideo med ett homotema som svar på ett homofobiskt hiphopklimat. Just nu arbetar han på debutalbumet som rör sig i gränslandet mellan spoken word och rap, indiepop och hiphop.
_________________________________________________________
BILJETTER
275kr entré löses swish eller kontant i dörren. Konstkollektivets medlemmar och Kulturbank Mölndals medlemmar går gratis!
Här du intresserad av att bli en del av oss? Bli medlem här!
TIPS!
Glöm inte att kolla in vår fantastiska Kulturmässa söndag 16 oktober 12:00-17:00!
Eventet hittar du här!
PSST…
Har du några frågor om evenemanget?
Varmt välkommen att kontakta oss på info@konstkollektivet.se

Dela med kompisar