Kulturmässa 16 Oktober

 

Möt Mölndals alla kulturaktörer i en spännande Kulturmässa.

Vi vill bjuda in dig till vår kreativa värld!

Här kan du möta musiker, författare, dansare, konstnärer, skådespelare och hantverkare. Alla verksamma eller bosatta i Mölndal.

Prova på måleri, stop-motion, dans eller varför inte bli fotad av en fotograf?

Se utdrag ur föreställningar, lyssna på musiker och hör Konstkollektivets samarbetspartners berätta om deras verksamheter.

Cafét kommer hålla öppet med god mat, kall dryck och söt fika.

Kulturmässan arrangeras av Kulturbank Mölndal- ett branschnätverk för kulturaktörer i Mölndal, samt av föreningen Konstkollektivet.
Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

 

Se videos på några utav Kulturaktörerna som ska vara med HÄR. 

 

PROGRAM:

 

 

Bakgrund:

2019 Startade Branchnätverket Kulturbank Mölndal.
Nätverket ägs och drivs av föreningen Konstkollektivet och är en del av det uppdrag som ligger inom det IOP-avtal föreningen har tillsammans med Mölndals stad.

I nätverket samlas kreatörer, konstnärer, artister, grupper, föreningar och organsiationer- alla med gemansamma nämnaren konst- och kultur som huvud- eller bisyssla.

Nätverket har mötts i regelbundna träffar och har växt till ca 80 aktörer fram till dagens datum och vill nu bjuda in till en Kulturmässa.

På mässan möter du ett 30-tal aktörer som antingen visar utdrag ur din repertoar eller bjuder in till workshops, utställning eller på ett eller annat sätt visar på sin verksamhet.

 

Dela med kompisar