Releaseparty!!

DIGITALT RELEASE PARTY
Onsdagen den 28:e april kl 18.00 är det dags för Dark Duck Agencys och Konstkollektivets Digitala Release Party. Vi skall fira det nyligen ingångna partnerskapet mellan de båda organisationerna genom att erbjuda er livemusik direkt från Konstkollektivets lokaler i Mölndal. Evenemanget livestreamas via detta facebookevent. 
Under eventet kommer du får reda på mer om respektive organisation och vad du som kulturutövare kan ta del av hos oss dessutom kommer du under kvällen bjudas på musik från:
ERIK ELIAS
Erik Elias är en låtskrivare vars texter bygger på drömmar om färg, syskonskap & kärleksbarrikader. Erik Elias har ett unikt sound, ett ärligt scenspråk och lättillgängliga melodier som du snabbt nynnar med i. Erik Elias släpper ny singel 24/4 som vi kommer få höra under livestreamen!
Instagram: @erikelias
JIMMY MARCUS SJÖSTRAND
Jimmy Marcus är en rising star inom countrygenren. Med rötterna inom boyband där han var en del av den hyllade gruppen Youngblood har han nu tagit steget över till modern popcountry där han går från klarhet till klarhet. Hans scennärvaro och texter lämnar ingen oberörd. Många Countryexperter spår att Jimmy Marcus är Sveriges nästa stora countryexport.
Instagram: jimmymarcusofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6F1fl0VI6nwEG0iKrpwXF5
Partnerskapet mellan Dark Duck Agency och Konstkollektivet har för avsikt att stärka kulturen i Mölndal, att vara en drivande motor i att hitta nya sätt att nå ut med kulturen och uppmuntra kulturutövare i Mölndal att vilja utvecklas och ta sin konstutövning till nästa nivå.
VÄLKOMNA!

Dela med kompisar