Vernissage Rörelsens kraft – utställning av Emma Rosqvist

Rörelsens kraft

En utställning om inre och yttre, tanke- och känslomässig rörelse

 

Var? K-hallen, Konstkollektivet, Baazgatan 7 Mölndal

När? Lördag 21/8 och söndag 22/8 kl. 11-16

 

Emma arbetar som konstnär och egenföretagare inom ledarskapsområdet. Hon har jobbat i över 20 år med personlig utveckling, ledarskap, grupputveckling och samarbete.

Hennes konstnärskap har synts i uppläggsdesign, egna blädderblocksbilder och enkla illustrationer.

Sedan ett par år tillbaka prioriterar Emma tid till att måla tavlor och säljer originalverk i akryl. Det som förenar konstnären och ledarskapsutvecklaren i henne, är önskan att skapa en plats för människor att reflektera över sina beteendemönster och komma i kontakt med sig själva. Att gå från det omedvetet invanda till att aktivt välja.

Emma målar färgfullt abstrakt, figurativt och inspireras av känslouttryck, kroppen, silhuetter, rutmönster, naturen, sagor och hus.

Rörelsens kraft är Emmas första soloutställning. Utställningens titel är ett sätt att ära både platsen och verken som samskapar den här premiären. Byggnaden där Konstkollektivet huserar och där utställningen äger rum präglas av sin tidigare historia som gymnastiksal med tillhörande omklädningsrum. En plats för yttre rörelse som nu sammanfogas med en plats för inre rörelse. Verken som visas är både en utkomst av och en inbjudan till en tanke- och känslomässig rörelse.

 

”All rörelse, oavsett form, bär kraften av nya valmöjligheter och beslut. Det är en av mina viktigaste insikter och verktyg för hälsa och välmående och det här är ett sätt att dela det med dig!”

 

Både befintliga och nya verk kommer visas på utställningen. Ett par dagar innan vernissage delges vilka verk i ett nyhetsbrev. Vill du ha första tjing på att se och ta in?

Prenumerera på Emmas nyhetsbrev genom att skriva upp dig på hemsidan www.riddikulus.se eller mejla till emma@riddikulus.se så läggs du in på listan.

Dryck kommer serveras.

Välkommen!

 

Lokalen är tillgänglighetsanpassad och stor toalett finns att tillgå. Vid frågor om tillgänglighet maila info@konstkollektivet.se

Dela med kompisar