Event Details

25-26 Mars
Kl. 15-20, kl. 12-17

Utställning och Vernissage

UTSTÄLLNING & VERNISSAGE

På temat – olika världar – sammanvävningar – lämna det gamla bakom sig – ställer tre konstnärer ut sina verk på Konstkollektivet. Under eventhelgen 25-26 mars bjuder vi in till vernissage av utställningen där du kan träffa konstnärerna och lyssna till deras processer. Du kommer bland annat att mötas av färgrikt måleri och inbjudande textilkonst.

 

Vad? Vernissage

När? 25 mars kl. 15-20 och 26 mars kl. 12-17

Var? Konstkollektivet, Baazgatan 7, Mölndal

Hur? Vernissagen är gratis

 

Medverkande konstnärer:

Tove Berglund

Tove är konstnär från Örnsköldsvik.

Hon har alltid varit kreativ, älskat att skapa och inspireras väldigt mycket av all den fina naturen som finns i Höga Kusten. Som konstnär arbetar Tove med det oförutsägbara och låter slumpen vara en del av sin kreativa process. Hon säger själv att det viktigaste i hennes konst är färger, flöde och harmoni.

‘’Det finns en nyfikenhet att experimentera med material, medium och färger och det driver mitt skapande att utvecklas’’. Hon arbetar med akrylfärger på duk, bläck och epoxy resin. Tove har deltagit på konstutställningar i både Sverige och utomlands de senaste åren. På Konstkollektivet visar hon en samling målningar i akryl och epoxy.

Kika mer på Toves Instagram

 

Vanessa Hansen

Vanessa är textilkonstnär med ateljé i Slakthusområdet i Göteborg. Hon arbetar främst med vintage och återbrukade textilier och använder tekniker såsom ecoprint, växtfärgning och broderi i sina verk.

Konsten är varm och inbjudande med en djup palett som återfinns i naturen. På Konstkollektivet kommer vi mötas av hennes textila värld redan när vi kommer in i receptionen.

Kika mer på Vanessas Instagram

 

Konstkollektivet är tillgänglighetsanpassat och stor toalett finns att tillgå. För frågor maila info[at]konstkollektivet.se

För mer info om eventhelgen och biljetter till övriga programpunkter se www.konstkollektivet.se

Dela med kompisar