Event Details

27 Juni
Kl. 18-21

Workshop & Studiebesök

Vi blickar ut i regionen!

Kulturaktör i Västra Götalandsregionen; enskild eller grupp, förening eller kulturföretag? Nyfiken och peppad på en riktig inspirationsboost? Se hit! 

Välkommen till ett spännande samtal och engagerande workshop om resan att gå från en idé och vision till ett förverkligande. 

 

Vad? Workshopen är interaktiv och kommer inkludera diskussioner, exempel och praktiska övningar. Du kommer ha möjligheten att träffa andra kulturaktörer i regionen. Under workshopen kommer vi att:

  1. Göra nedslag i Konstkollektivets historia och process från att gå från en ideell grupp med en vision till att bli arbetsgivare och Mölndals största artistdrivna kulturhus. 
  2. Reflektera kring utmaningar, möjligheter, lärdomar, förutsättningar och vikten av samarbeten.
  3. Dyka in i vikten av att möta andra, nätverka och lyssna till nya initiativ och hur det kan fungera som en kraftfull drivkraft. Genom praktiska exempel och interaktiv diskussion kommer vi att undersöka hur detta kan påverka samarbete och framgång.

 

När? 27 juni kl. 18-21 inkl. paus

Var? Baazgatan 7, Mölndal

Hur? Workshopen är gratis. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmäl dig genom att maila info[at]konstkollektivet.se 

 

Bakgrund:

Konstkollektivet är en ideell medlemsförening och ett artistdrivet kulturhus i Mölndal. Vi brinner för att skapa en levande och välkomnande mötesplats som samlar en mängd olika kulturaktörer. Här kan du träffa cirkusartisten, musikern, skådespelaren, konstnären, fotografen, dansaren, projektledaren och den kreativa människan. Yngre som äldre och såväl på hobbynivå som semiprofessionella och professionella. Hos oss står mötet i fokus.

Konstkollektivet har beviljats regionalt utvecklingsstöd för att dela och utbyta erfarenheter som föreningen skaffat sig sedan starten 2014, inspirera till tvärkonstnärligt arbete och ytterligare fungera som resurs för aktörer och organisationer som önskar arbeta på liknande sätt. Vi kommer dela med oss av vår resa från idé och vision till det föreningen är idag. Under workshopen kommer vi tillsammans utforska utmaningar, möjligheter, lärdomar, förutsättningar och vikten av samarbeten.

Vi ser fram emot en stund fylld med lärande, insikter och framtidsskapande tankar. Kom och delta i denna workshop för att ta dig, din grupp, förening och kulturföretag till nästa nivå genom att tänka kring vision och effektiva processer tillsammans med andra. Ta chansen och häng på!

Vi kommer att bjuda på kaffe och té, caféet håller öppet med mat, dryck och fika. 

Hoppas vi ses för att utforska visioner och processer tillsammans!

 

Konstkollektivets lokaler är tillgänglighetsanpassade och RWC finns att tillgå.

För frågor kring tillgänglighet maila info[at]konstkollektivet.se 

 

Workshopen genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen.Dela med kompisar