Vår historia

Spela videoklipp
Mer info inom kort!

Vi går igenom arkiven och mer information kommer publiceras här inom kort.

Våren 2015
Konst och integration
Förlängt hyreskontrakt ytterligare 6 månader!  En kväll när gruppen sitter i möte knackar Yasin på dörren. Han har nyss kommit till Mölndal från kriget i Afghanistan och vill göra film. Detta blir startskottet för en lång resa där föreningen får möjlighet att hjälpa Mölndals stad med integration av nyanlända med hjälp av teater, musik, bild o dans. Gruppen får också massor av nya vänner, händer som hjälper till att fixa iordning i lokalerna, bära och utveckla föreningen.
Våren 2015
14 Oktober 2014
Vi är officiellt
Vi drar dit alla vi känner inom kulturbranschen, det hämtas skänkta möbler, bärs pianon och städas.  Alla rum skapar möjligheter, det öppnar upp för fler konstformer. Snart skapar både bildkonstnärer, dansare, fotografer och band i husen. Det som först var en dröm om en Blackbox blev tre byggnader, vilka möjligheter! Men det är tufft också, alla vi i gruppen jobbar idéellt vid sidan av andra jobb, Och vi som från början ville skapa föreställningar har helt plötsligt blivit hemsidebyggare, vaktmästare, ledamöter i styrelse och bokningsansvariga, men möjligheten är liiite för bra för att inte ta den!
14 Oktober 2014
Sep 2014
Tre hus
Efter mycket tjat och om och men låter till slut Mölndals stads Kultur- och fritidsförvaltning gruppen gå in i den tomma folkskolan- Grevedämmet Här har den tidigare fritidsgården lagt ned och om 6 månader löper kontraktet för verksamheten ut och då ska ny kommunal verksamhet in i lokalerna… eller?  Vi får hursom 6 månaders prövotid att göra vår grej.. med TRE hus!!
Sep 2014
Sommaren 2014
Första samling
Vi är en grupp nyexade skådespelare och artister som samlas en varm sommardag 2014 med en vision och en dröm. En dröm om en lokal att skapa egen scenkonst i, en lokal som kan delas med andra grupper, där vi kan skapa dygnet runt och där man kan samarbeta med andra! Det nystas i lokaler, vi går på visning i Vasastan i Göteborg och provrepar teater i en rivningslokal i Mölndals centrum..
Sommaren 2014